My Profile

Profile Avatar
Dante
Snorragata 32
Seltjarnarnes, NA 172
Iceland
450 6784 http://www.servicodetraducao.com/Atletico-Madrid-29-Defender-Sergi-p-troje-5884
Huesca er lille og protesterer mindre end furoreen, som ville have sparket af, hvis Hercules og Racing var blevet forvist, sagde han. Huesca fuldendte sin omdannelsesproces til et SAD [aktieselskab] upåklageligt. Andre ændrede deres resultater, opfyldte ikke reglerne og blev ikke forvist. Huesca, gjorde alt rigtigt, gik ned.
Andre klubber, der husker, at Tebas var Huesca-præsident i 1990'erne, havde ledet LFP'en til at sikre, at det ikke blev set til Atletico Madrid trøje at begunstige nogen især Hernandez hævdede.
At Javier Tebas er fra Huesca er blevet brugt meget, sagde han. Du skal adskille fakta fra den følelsesmæssige side og ikke tænke på ære for Alicante eller Santander. Du skal anvende de retlige regler med passende rigor.
Tebas og LFP har forbeholdt sig ret til at straffe klubber, hvis spillere eller embedsmænd er fundet skyldige i at fastsætte spil, uanset om der er tale om ulovlige væddemålspraksis eller tredjeparts incitamentbetalinger, der foretages PSG trøje for at påvirke resultater med et resultat af nedrykningskampe eller kampagner. Forespørgsler fra statslige efterforskere i en række spil fortsætter.
Aston Villa ejer Randy Lerner har meddelt, at han vil sælge den engelske Premier League klub.
Hadde Villa fans ikke haft det meste af en måned for at få deres hoveder rundt om denne, ville Keanes ankomst have forårsaget vantro.

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.