My Profile

Profile Avatar
Fanny
Sportlaan 31
Oudesluis, NH 1757 Pj
Netherlands
06-51637325 http://www.doshomi.com/Barcelona/Ivan-Rakitic
barcelona drakt'Denne planen vil også være en viktig del av spørreskjemaplanen initiert av en venn av kommisjonen tre,' sa Arsul.
Den andre tingen som PPP ønsker i undersøkelsesretten handler om holdningen til KPK til det undersøkende revisjonsresultatet fra Sumber Waras Hospital. Da er det ikke mindre viktig om den hyppige forekomsten av lekkasje av inspeksjonsrapport eller aurat anklage i byrået til offentligheten.
Med forespørselsrett vil det Barcelona drakt bli kjent hvem lekket det. Enten fra interne KPK eller fra utenforstående. 'Faktisk, for å finne, komme til konklusjon om lekkasje fra innsiden eller utsiden, planlegger vi å bruke midler til undersøkelsesretten gjennom komiteen,' beber Arsul.
Men det riktige spørreskjemaet trodde ikke at det skulle bli sett på som et forsøk på å kriminalisere KPK. Det er rent innenfor rammen av overvåking.
Hittil har han vurdert flertallet av medlemmene i kommisjon III i det siste Valencia drakt møtet med KPK, hvorav ingen protesterte mot spørreskjemaets rettighetsdiskurs. Noen medlemmer ønsker imidlertid å konsultere først til lederen av fraksjonen.
I det minste fortsatte PPPs generalsekretær, det er fortsatt en uke å søke før inntreden av huset. Hvis alle har avtalt, vil de sende det til husets ledelse som skal diskuteres på møtet i Bamus.

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.