My Profile

Profile Avatar
Desiree
7 Eastbourne Rd
Collingbourne Kingston, NA Sn8 7uh
Denmark
079 2191 1908 http://www.zamanthajoeh.com/
Real Madrid krævede et 89. minut frispark fra Cristiano Ronaldo for at sparke holdet til en 2-1 sejr mod Sporting.
Det er rigtigt, at erstatninger Morata, James Rodriguez og Lucas Vazquez gjorde en forskel, hvilket gav mere angrebet drivkraft og energi gennem afsluttende faser. Men det er også sandt, at Sporting altid kommer til at falde dybt og forsøge at forsvare deres 1-0 ledelse. Og indtil Ronaldo fandt det øverste hjørne med sin 25-yard frispark i det 89. minut, havde Real ikke tvunget til at besøge fodboldtrøjer målmanden Rui Patricio til at gøre nogen vanskelige sparer.
I lange perioder af spillet spillede træner Jorge Jesus 'Sporting side bedre fodbold og med lidt held og lykke selv kunne de have haft mere end blot Bruno Cesars strejke for at vise for en meget taktisk spændende præstation, der nullificerede Real playmakers Toni Kroos og Luka Modric for det meste af spillet. Jesus 'analyse på sin nyhedskonference ringede derefter truer end Zidane s.
Denne manglende erfaring har måske sagt til sidst, og lige så meget som deres modstanders remontada comeback historie. Madrid har vist mange gange gennem de fodboldtrøje seneste årstider, senest i UEFA Super Cup mod Sevilla, at de aldrig giver op . Men det giver mulighed for at spille en stor rolle i hvad der sker. Den italienske dommer Paolo Tagliavento har måske ikke givet den fejl, der resulterede i Ronaldos frispark, eller Ronaldo kunne have ramt frisparket bare en fod højere, eller målmand Rui Patricio kunne have fået en stærkere hånd på bolden for at benægte udligningen.


DorrisCow maglie calcio a poco prezzo MarlaRega
PWARosean fotbollströjor WinifredO
ToneyTait maglie calcio poco prezzo EloiseLou
BryantCas maglie calcio poco prezzo JoniBranc
ChaselyLy maglie calcio Margarett
JustinaPa fotballdrakter BereniceO

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.